We kennen de voorspellingen die in de Bijbel staan, er staat nog veel te gebeuren op aarde. En we weten dat onze hemelse Vader dat allemaal met grote liefde leidt. Maar dat weten heel veel mensen misschien nog niet en daarom is het goed om met elkaar uit te dragen wat we geloven, om in liefde met elkaar en onze medemensen om te gaan, zonder ons op te dringen, zonder de waarheid te claimen, eenvoudig, zoals het ons in ons hart wordt aangereikt, in liefde.

En dat willen wij doen met LiefdeRijk, een beetje doorgeven van wat we geloven, en ook deze keer is er weer veel moois om door te geven. De liefde van onze Schepper is onuitputtelijk en Zijn Woord kunnen we op zoveel manieren uitdragen en doorgeven, steeds van een andere kant belicht met Zijn liefde. Zijn liefde geeft wondermooie schakeringen in allerlei teksten en ook in dit LiefdeRijk willen we er graag een aantal met belangstellenden delen.

Het Pinksterweekend bleek het enige beschikbare weekend bij het bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt te zijn. Alle andere weekenden waren ruimschoots van te voren gereserveerd. Maar wij als organiserend team vonden het prachtig ons geestelijk te kunnen gaan verdiepen in het thema Van aangezicht tot aangezicht tijdens Pinksteren. Wel moesten sommige mensen die graag hadden willen komen, zich helaas afmelden, omdat zij in dat weekend vaste afspraken en activiteiten hebben.

dit jaar dan ook minder gasten dan vorige jaren, maar er waren ook net als voorgaande jaren weer een aantal nieuwe mensen bij. Het voordeel van de kleinere groep is dat we nu met zijn allen aan een lange tafel konden zitten tijdens de maaltijden. Zoals altijd was de sfeer tijdens het hele weekend liefdevol, vriendelijk en zeer geanimeerd. Eindelijk weer even bijpraten, of in gesprek gaan met geestverwanten over dingen waar ons hart van over loopt.